Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Waar vind je ambachtelijk vakmanschap uit Nederland?

De tassenmaker, meubelmaker en meubelstoffeerder zijn uit het straatbeeld verdwenen. Waar vind je de bedrijven van de glazenier, smid of maatkleermaker tegenwoordig? Op Gemaakt in Nederland (www.gemaaktinnederland.nl).

Dit is dé online plek om het mooie, duurzame vakwerk van Nederlandse ambachtslieden te ontdekken. Hier komen ambachten in beeld en vind je echt ambachtelijk vakmanschap. Ambachtelijk ondernemers laten zien welk maatwerk zij leveren en welke door hen gemaakte kant-en-klare producten te koop zijn. Ook de bedrijven die zorgen voor onderhoud, reparatie en restauratie van jouw kostbare bezittingen vind je hier. En ook brengen we ambachtslieden in beeld die jou in hun bedrijf uitnodigen voor een kennismaking met hun vak, of voor verdieping van jouw vaardigheden.

Gemaakt in Nederland is één van de initiatieven van AmbachtNederland, de coöperatie van échte ambachtelijk ondernemers

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan