Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Unieke wanddecoratie

Als jij op zoek bent naar unieke wanddecoratie, denk dan eens aan het werk van een ambachtelijk ondernemer. Je kunt een wand in je huis decoreren met verschillende voorwerpen. Hieronder enkele voorbeelden, waaraan je misschien nog niet hebt gedacht.

Een lijstenmaker kan iets voor je inlijsten. Denk aan de eerste tekening van je (klein)kind, een aquarel of een 3-D-object. Hij doet dit vakkundig waardoor je er jarenlang van kunt blijven genieten. En wat denk je van een handgemaakte glas-in-lood-spiegel? Een waar kunstwerk aan je wand waarop menigeen jaloers zal zijn. Je kunt je wand ook decoreren met een handgemaakte lamp, bijvoorbeeld van een meubelmaker. Deze prachtige blikvanger speelt met de lichtval op je wand én is nog eens functioneel ook.

En realiseer je ook dat je door iets te laten repareren of restaureren je een unieke wanddecoratie kunt verkrijgen. Heb je wel eens overwogen de klok van opa die op zolder is beland, te laten repareren door een uurwerkhersteller en in jouw kamer op te hangen? Een mooie herinnering die zeker uitnodigt tot gesprekken.

Kortom: denk verder dan de massaproducten die je in de gebruikelijke webshops tegenkomt. Met hulp van een ambachtelijk ondernemer zorg jij voor unieke wanddecoratie in jouw woning!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan