Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Origineel cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, kijk dan eens naar wat de ondernemers op Gemaakt in Nederland jou te bieden hebben.

Ambachtelijk ondernemers leveren maatwerk. Zij ontwerpen en maken speciaal voor jou het cadeau. Je kunt rekening houden met de wensen van de persoon aan wie je het wilt aanbieden. Je laat het maken in de lievelingskleur of ideale formaat.

Van jouw originele cadeau bestaat er maar één. Het is uniek en voldoet aan al jouw wensen. Een handgebonden gastenboek voor een bruiloft, een handgemaakt sieraad of ingelijste foto. Ambachtelijk ondernemers zorgen hier graag voor.

Kijk op deze site voor ideeën en laat je niet beperken tot wat je ziet. Ga gerust in gesprek met een ondernemer over jouw wensen. Wees ervan overtuigd dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. De ontvanger het originele cadeau en jouw inzet om dit te geven, zeker waarderen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan