Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

De kracht van ambacht

De ‘kracht van ambacht’ is de waarde van vakmanschap in ons leven. Het draait om de kwaliteit, authenticiteit, uniciteit en zorg die handwerk en traditionele technieken opleveren.

In een tijd waarin massaproductie en technologie overheersen, staat ambacht voor vakmanschap dat door de jaren heen is verfijnd en doorgegeven. Het vereist begrip van materialen, technieken en processen.

Handgemaakte producten van een ambachtelijk ondernemer heeft voordelen. De producten zijn uniek en persoonlijk. Ambachtelijke producten worden ook gewaardeerd vanwege het duurzame karakter ervan. Iets dat speciaal voor jou wordt gemaakt, gooi je niet snel weg. En de kracht van ambacht is het verhaal achter het product en de maker dat wordt meegeleverd.

Op Gemaakt in Nederland presenteren vakbekwame ambachtelijk ondernemers uit verschillende branches zich. Als je de kracht van het ambacht onderschrijft, maak dan kennis met hen en toon je waardering voor hun vakwerk.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan