Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Waardeer en doneer

AmbachtNederland zet zich al jaren in voor behoud van ambachtelijke bedrijven en branches. Vanuit deze coöperatie zorgen ambachtelijk ondernemers samen voor échte oplossingen. Zoals zichtbaarheid en afzet van hun werk via dit platform www.gemaaktinnederland.nl. En er is al meer bereikt:

• De Ambachtsacademie staat en is succesvol. Daar leiden ambachtelijk ondernemers nieuwe vakmensen op.

• En er is zelfs al een basis voor erkenning van verschillende niveaus van vakmanschap; van starter tot meester.

Ambachtelijk ondernemers zetten hun schouders eronder en dragen ook financieel bij. Maar de financiële middelen zijn te beperkt om het vliegwiel goed op gang te brengen. Daarom zoeken wij een bredere steun. Van bedrijven die belang hebben bij het ambacht zoals leveranciers. Maar ook van andere ondernemers en consumenten die het ambacht een warm hart toedragen. Elke bijdrage is welkom!

Hieronder vind je donatielinks; voor een donatie met of zonder vermelding op onze donateurspagina. Uiteraard kun je ook doneren via een bankoverschrijving naar NL 67 RABO 0362 367 957 ten name van Coöperatie AmbachtNederland.


Doneren met vermelding op donateurspagina

Nu donerenDoneren zonder vermelding op donateurspagina

Nu doneren

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan