Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Laatst bijgewerkt op 03/01/2024

Gebruikersvoorwaarden

Voor het gebruik van de website www.gemaaktinnederland.nl, van Coöperatie AmbachtNederland U.A., zijn onderstaande algemene gebruiksvoorwaarden van toepassing.

Coöperatie AmbachtNederland U.A. is gevestigd aan Signaalrood 1, 2718 SH Zoetermeer, telefoonnummer 079-7370015. AmbachtNederland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder handelsregisternummer 90400658.

Omdat wij voor een hoogwaardige dienstverlening staan, hebben wij spelregels voor het gebruik van onze website opgesteld. Het is belangrijk dat je van deze algemene gebruiksvoorwaarden kennis neemt.

Voor personen die zich registreren voor het leden portaal zijn aanvullende voorwaarden opgenomen onder punt V.

I Inleidende bepalingen

De algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die AmbachtNederland biedt op de website www.gemaaktinnederland.nl.

  • Deze algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van de website gemaaktinnederland.nl.
  • Door het bezoeken van de website (www.gemaaktinnederland.nl) ga je akkoord met deze gebruiksvoorwaarden. AmbachtNederland raadt iedereen die gebruik maakt van de website of van een van de diensten (verder te noemen "gebruiker") aan, deze gebruiksvoorwaarden vooraf te lezen. AmbachtNederland kan deze gebruiksvoorwaarden ten allen tijde wijzigen. Wij raden je dan ook aan ze regelmatig te lezen.
II Bescherming van jouw privacy

In ons privacy statement wordt uitgelegd hoe we omgaan met jouw persoonlijke gegevens en hoe we jouw privacy beschermen wanneer je onze website gebruikt.

III Beperking aansprakelijkheid van AmbachtNederland

In onze disclaimer kan je meer lezen over aansprakelijkheid van AmbachtNederland

IV Wijzigingen van de website en de diensten

AmbachtNederland kan de website of delen daarvan te allen tijden wijzigen. Tevens kunnen wij op ieder moment onze diensten wijzigen of beëindigen.

V Leden portaal
  • Het Leden portaal is een gedeelte op de website waar ondernemers zich kunnen inschrijven.
  • Degene die zich inschrijft geeft hiermee uitdrukkelijk toestemming voor het gebruik van de persoonsgegevens voor:
    • het behandelen van geschillen.
    • het bekend maken van activiteiten van Gemaakt in Nederland en AmbachtNederland.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan