Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Ambachten in beeld

De afgelopen decennia zijn ambachten steeds meer uit het straatbeeld verdwenen. Ze verdwenen uit centrum en vestigden zich op industrieterreinen. Hierdoor zie je ze steeds minder. En consumenten die online hun inkopen doen, komen ze ook niet spontaan tegen. Ze worden voortdurend geconfronteerd met massaproducten.

Om ambachten in beeld te brengen is Gemaakt in Nederland gelanceerd. Op dit online platform presenteren ambachtelijke bedrijven zich en laten ze zien wat zij maken.

Het platform is net gestart, maar er staan al bedrijven uit heel verschillende ambachten op. Mis je jouw ambacht, meld je dan aan en breng jouw ambacht in beeld. Door dit samen met bedrijven uit andere ambachten te doen, krijgt het ambacht een gezicht en wordt het gezien. En in de juiste context: van mooie bedrijven die prachtig werk leveren.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan