Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Handgemaakt

Waarom zou je kiezen voor handgemaakt?

Elk handgemaakt product is bijzonder. Het straalt de kwaliteit uit van het ambacht en de liefde die erin is gestopt. Dit mis je bij massaproductie. Overweeg je een nieuwe aankoop, bijvoorbeeld van een tafel of ander meubel, een sieraad of een tas, overweeg dan een handgemaakt product van een ambachtelijk ondernemer uit eigen land.

Uniek maatwerk

Ambachtelijke producten zijn stuk voor stuk uniek. Je koopt dus iets dat niemand anders heeft. Je kunt je eigen stijl en smaak ermee onderstrepen.

En maatwerk voldoet helemaal aan jouw wensen en behoeften. Denk een kast die exact de juiste afmeting en indeling heeft. Die koop je niet bij een bouwmarkt.

Vakmanschap

Achter handgemaakte producten zitten vaklieden met ervaring. Dat zie je terug in de details en de kwaliteit. Puur vakmanschap herken je.

Duurzaam

Van zaken die je lief zijn, neem je niet snel afscheid. Denk aan een tas die jij op maat laat maken. Die ontwerpt de tassenmaker op basis van jouw wensen. Die tas heeft de ideale vakjes en omvang. Je geniet er elke dag van en ruilt ‘m niet snel in. En denk aan het unieke stoeltje dat je van oma hebt gekregen. Dat gooi je niet weg, maar laat je bij een meubelstoffeerder van een frisse nieuwe stof voorzien. Zo kan dit unieke meubelstuk weer jaren worden bewonderd in jouw woonkamer.  

Maker is bekend

Je kent de maker van jouw kast of haard. Zo ken je de smid van de haard die in jouw tuin staat en kunt vertellen over zijn passie voor smeedwerk. Je koopt dus veel meer dan iets dat elders in de wereld van de lopende band is gerold.

Genoeg redenen voor een afweging als je overweegt iets nieuws te kopen. En als je denkt dat ambachtelijke producten duur zijn, denk dan nog eens goed na over wát je koopt en hoelang je daarvan zult genieten. Dan kun je met de aanschaf van een handgemaakt product wel eens goedkoper uit zijn.

Op Gemaakt in Nederland ontdek je handgemaakt maatwerk en de met de hand verleende diensten op het gebied van onderhoud en reparatie dat ambachtelijk ondernemers verzorgen.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan