Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Uniek cadeau

Kijk eens naar wat de ondernemers op Gemaakt in Nederland jou te bieden hebben als je op zoek bent naar een uniek cadeau.

Ambachtelijk ondernemers leveren maatwerk. Zij ontwerpen en maken unieke cadeaus. Zij doen dat op verzoek van jou als klant. Je kunt bij het geven van de opdracht rekening houden met de wensen van de persoon aan wie je het cadeau wilt aanbieden. Denk aan het formaat of de kleur.

Van een uniek product is er maar één. Het is origineel en voldoet aan al jouw wensen. Een handgebonden gastenboek voor een bruiloft, een handgemaakt sieraad of ingelijste foto. Ambachtelijk ondernemers zorgen hier graag voor.

Kijk op deze site voor ideeën en laat je niet beperken tot wat je ziet. Ga gerust in gesprek met een ondernemer over jouw ideeën over het unieke cadeau. Wees ervan overtuigd dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. De ontvanger zal de moeite die jij hebt gedaan om een uniek cadeau aan te bieden, zeker waarderen. En het cadeau zelf natuurlijk ook!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan