Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Het platform

Gemaakt in Nederland

Gemaakt in Nederland is de plek waar échte ambachtelijke ondernemers en hun werk, zichtbaar worden. In ambachtelijke bedrijven werken ondernemers elke dag vol passie aan het ontwerpen, maken, onderhouden, repareren of restaureren van producten. Zij bieden een alternatief voor massaproductie en dragen bij duurzaamheid.

Kom in 3 stappen in contact met een ambachtelijk ondernemer die jouw wens kan vervullen:
  1
  Je formuleert wat je zoekt.
  2
  Je vindt een ondernemer die aan jouw zoekvraag kan voldoen.
  3
  Je neemt contact op met de ambachtelijk ondernemer.

Ambachtelijk staat voor kwaliteit, duurzaam, lokaal geproduceerd, handgemaakt, uniek etc. Waar ambachtelijke bedrijven vroeger op de hoek van elke straat te vinden waren, zijn zij ondertussen grotendeels uit het straatbeeld verdwenen. Met alle gevolgen van dien.

Via Gemaakt in Nederland werken ambachtelijk ondernemers samen aan hun zichtbaarheid. Dat is belangrijk omdat zij zo mensen bereiken die hechten aan unieke, duurzame, handgemaakte producten uit Nederland. Gemaakt in Nederland wijst je de weg wijst naar prachtige, ambachtelijke bedrijven. En laat zien wat een mooie producten we in ons land maken. Het gaat om producten die op maat worden gemaakt op basis van jouw wensen. Of om het onderhoud of reparatie daarvan. Ook kun je vaak kant en klare producten bij hen kopen. En ook voor eerste of nadere kennismaking met het vak, kun je bij veel ambachtslieden terecht.

De website is een initiatief van de Coöperatie AmbachtNederland. Ondernemers hebben met elkaar bepaald wat echte ambachtelijke bedrijven zijn. Alleen bedrijven die aan die voorwaarden voldoen, kunnen hun producten en diensten in de digitale etalage zetten.

Lezen aan welke voorwaarden ambachtelijk ondernemers moeten voldoen?
Kijk dan hier

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan