Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Word lid

Meedoen als lid van de Coöperatie

Fijn dat je je wilt aanmelden voor Gemaakt in Nederland. De coöperatie AmbachtNederland zet zich in voor bedrijven die een zelfde wijze van productie (ambachtelijk) hanteren, al maken zij andere producten. Welke bedrijven dit zijn, lees je onder Ambachtenregister.

Als je op het platform nog geen ondernemers ziet die in jouw branche actief zijn, kun jij de eerste zijn.

Direct aanmelden
Wil jij met andere ambachtelijke ondernemers zorgen voor:
    Extra afzet doordat klanten buiten het eigen netwerk bereikt worden.
    Zichtbaarheid en imagoverbetering.
    Scholing van nieuwe ambachtslieden via de Ambachtsacademie.
    Een netwerk van ondernemers die elkaar ondersteunen.
    Een aanspreekpunt voor het ambacht voor politiek en andere partijen.

Bij inschrijving als lid van de Coöperatie ben je eenmalig entreegeld verschuldigd van €100. Daarnaast betaal je voor een jaarabonnement op 'Gemaakt in Nederland' € 20,83 per maand. Met de promotiecode PROMOTIE2024 betaal je de eerste 12 maanden geen abonnementsgeld. Zo zorgt de coöperatie ervoor dat de kosten voor ondernemers geen drempel zijn.

Als lid van de Coöperatie kun je meebeslissen over de activiteiten die gezamenlijk vanuit de coöperatie worden gestart en kun je hieraan deelnemen. Dit zijn in ieder geval de (door)ontwikkeling van opleidingen van de Ambachtsacademie en het opleiden van nieuwe collega’s. En natuurlijk krijg je een plek op Gemaakt in Nederland en word je uitgenodigd voor bijeenkomsten waar coöperatieleden elkaar kunnen ontmoeten.

Liever (nog) geen lid worden

Wil je wel op Gemaakt in Nederland gevonden worden, maar word je liever (nog) géén lid van de coöperatie. Dat kan ook. Voor een jaarabonnement op Gemaakt in Nederland betaal je als klant € 33,33 per maand. Met de promotiecode PROMOTIE2024 betaal je ook als klant 12 maanden geen abonnementsgeld en kun je zelf de voordelen van zichtbaar zijn op het platform, ervaren.

Aanmelden als lid van de Coöperatie of alleen voor Gemaakt in Nederland, kan via
de aanmeld pagina

Tijdelijke promotie

Met de code PROMOTIE2024 betaal je de eerste 12 maanden geen abonnementsgeld. Zo kun je een jaar lang zelf ervaren wat het platform je brengt en zorgen we samen voor een snellere groei van het aantal ondernemers op het platform. Samen zichtbaar, samen sterk!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan