Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Botenbouwer

Voor de consument

Een ambachtelijk botenbouwer is een vakman of vakvrouw die zich specialiseert in het handmatig en op traditionele wijze bouwen, repareren en restaureren van boten.

Een ambachtelijk botenbouwer biedt verschillende unieke voordelen die aantrekkelijk zijn voor consumenten. Ambachtelijke botenbouwers maken boten op maat, volledig afgestemd op de specifieke wensen van de klant. De nadruk ligt daarbij op vakmanschap en een hoge kwaliteit van het eindproduct. Dit zie je terug in de hoogwaardige, natuurlijke materialen die ambachtelijke botenbouwers gebruiken, zoals hout. Dit geeft de boten een klassieke uitstraling en charme die industrieel gemaakte boten vaak missen.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijk botenbouwer die zich specialiseert in het handmatig bouwen, repareren en onderhouden van boten? En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden als botenbouwer te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar ambachtelijk vakwerk. Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan