Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Grimeur

Voor de consument

Een grimeur, of visagist, is een vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het aanbrengen van make-up en grime voor verschillende doeleinden, zoals theater, film, televisie, mode, bruiloften, gala's, en feesten en andere speciale evenementen. Het gaat daarbij om langhoudende en fotogenieke make-up, special effect make-up (verwondingen en dergelijke!) en karakter make-up (transformeren in een ander persoon).

De grimeur heeft gedegen kennis van huidverzorging en make-uptechnieken, houdt daarbij rekening met individuele wensen en behoeften en gebruikt huidvriendelijke producten om huidirritaties en allergische reacties te voorkomen.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijk grimeur die gespecialiseerd is in het aanbrengen van make-up en grime voor verschillende doeleinden zoals theater, film, televisie, mode, bruiloften, gala's, feesten en andere speciale evenementen?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden als grimeur te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar ambachtelijk vakwerk. Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan