Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Houtdraaier

Voor de consument

Een houtdraaier is een vakman of vakvrouw die hout op een draaibank bewerkt om ronde en symmetrische voorwerpen te maken. Dit ambacht vereist handvaardigheid, precisie en creativiteit. Een houtdraaier maakt vaak unieke producten met een enorme diversiteit zoals kommen, schalen, tafelpoten, stoelen, handvatten voor gereedschap, blaasinstrumenten zoals een fluit, drumstokken en andere percussie-instrumenten, speelgoed. De lijst is eindeloos.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijk houtdraaier die unieke producten maakt zoals kommen, schalen, tafelpoten, stoelen, handvatten voor gereedschap, houten blaasinstrumenten, drumstokken, andere percussie-instrumenten maar bijvoorbeeld ook speelgoed?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’. Op dit platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden als houtdraaier te etaleren.

Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar ambachtelijk vakwerk. Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan