Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Maatschoenmaker

Voor de consument

Een maatschoenmaker (vaak ook orthopedisch schoentechnicus genoemd) maakt handgemaakte schoenen die speciaal op maat zijn gemaakt voor individuele klanten. Naast een unieke, persoonlijke stijl spelen comfort, ondersteuning en de perfecte pasvorm een grote rol in het ontwerp. Zo worden de maten van de voeten met gipsafdrukken of digitale scans gemaakt en worden in het productieproces alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Eventueel worden orthopedische aanpassingen zoals steunzolen of correcties aangebracht. De maatschoenmaker voert onderhoud en reparaties uit om de levensduur te verlengen en de functionaliteit van de schoenen te behouden.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijk maatschoenmaker die gespecialiseerd is in uniek ontworpen en met de hand gemaakte schoenen? En die onderhoud en reparaties uitvoert om de levensduur te verlengen en de functionaliteit van de schoenen te behouden?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden als maatschoenmaker te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar ambachtelijk vakwerk. Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan