Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Meubelmaker

meubelmaker ambacht | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Ben je op zoek naar een meubel dat speciaal gemaakt is voor jouw wensen en woonsituatie? Meubelmakers zijn vakmensen die meubelstukken ontwerpen op basis van jouw unieke (woon)wensen en deze handmatig en exact op maat vervaardigen en plaatsen. Ook de materiaalkeuze en afwerking worden hierin meegenomen. Meubelmakers combineren traditionele en moderne technieken met creativiteit en oog voor detail, resulterend in prachtige meubelstukken speciaal voor jouw woonwensen gemaakt! Zo maken zij badkamermeubels, keukens, stoelen, tafels, kasten, maar ook een compleet interieur, een haardmeubel, werkplek, mediameubel, bank en natuurlijk ook je tuinmeubels.

Vind hier een ambachtelijk meubelmaker die staat voor zijn vak

voor de ondernemer

Ben jij de ervaren meubelmaker die meubelstukken ontwerpt op basis van de unieke (woon)wensen van de klant en deze handmatig en op maat vervaardigt en plaatst? En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk?

Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren. Of je nu gespecialiseerd bent in op maat gemaakte tafels, (wand)kasten, zitmeubels, mediameubel, haardmeubels, keuken- en badkamermeubels of kantoormeubelen, op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar de juiste oplossingen voor zijn woonwensen.   

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Klik hier om mee te doen en jouw meubelmakerij ook in beeld te brengen

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan