Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Molenaar

Voor de consument

Een molenaar is een vakman of vakvrouw die bedreven is in het handmatig bedienen en onderhouden van een molen met traditionele technieken. Afhankelijk van het type molen worden specifieke producten gemaakt. In een korenmolen worden natuurlijke grondstoffen gemalen tot meel, bloem of mosterdpoeder. In een oliemolen worden oliën uit zaad of noten geperst. Andere molens maken papier of houten planken.

Molens zijn vaak historische machines en markeren het landschap. Ze zijn een wezenlijk onderdeel van onze cultuur en geschiedenis.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijk molenaar die bedreven is in het handmatig bedienen en onderhouden van een molen? En die specifieke producten maakt zoals meel, bloem, mosterdpoeder of oliën uit zaden of noten? Of maak je gebruiksproducten zoals papier of houten planken?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden als molenaar te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar ambachtelijk vakwerk. Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. 

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan