Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Papiermaker

Voor de consument

Een ambachtelijk papiermaker is een vakman of vakvrouw die zich specialiseert in het met de hand maken van papier, vaak met behulp van traditionele en historische technieken en natuurlijke materialen zoals katoen, linnen, hennep, of bastvezels van bomen.

Ambachtelijke papiermakers maken maatwerkproducten zoals papier met watermerken, unieke kleuren en patronen. Of speciaal handgeschept papier voor aquarellen, boekbindingen of kunstprojecten. Veel ambachtelijke papiermakers delen hun kennis en technieken van het vak door workshops te geven.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijk papiermaker die met de hand en met behulp van traditionele technieken papier maakt? En daarvoor natuurlijke materialen zoals katoen, linnen, hennep of bastvezels van bomen gebruikt?

En maak jij producten op maat zoals papier met watermerken, unieke kleuren en patronen? Of speciaal handgeschept papier voor aquarellen, boekbindingen of kunstprojecten? Of geef jij workshops om jouw kennis van het vak door te geven? En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden als papiermaker te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar ambachtelijk vakwerk. Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. 

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan