Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Terrazzowerker

Voor de consument

Een terrazzowerker is een vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het ontwerpen, maken en herstellen van terrazzo-oppervlakken. Terrazzo is een soort composietmateriaal dat voornamelijk bestaat uit marmerchips, kwartskorrels, graniet of glas dat gemengd wordt met cement- of epoxyhars. Het mengsel wordt daarna gegoten in de gewenste vorm en gepolijst totdat het materiaal een glanzende uitstraling heeft. Terrazzowerkers kunnen complexe patronen, ontwerpen en kleurencombinaties creëren volgens de specificaties van een project of de wensen van de klant. De meest voorkomende terrazzoproducten zijn vloeren, trappen, (keuken)werkbladen en andere oppervlakken in gebouwen.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijk Terrazzowerker die gespecialiseerd is in het ontwerpen, maken en herstellen van terrazzo-oppervlakken? Zoals vloeren, trappen en (keuken)werkbladen? En voer jij ook onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan terrazzo oppervlakten uit?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden als Terrazzowerker te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar ambachtelijk vakwerk. Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. 

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan