Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Wever

Voor de consument

Een wever is een vakman of vakvrouw die stoffen vervaardigt door middel van een weefgetouw. Wevers zijn ambachtslieden die draden van verschillende materialen zoals katoen, wol, zijde of synthetische vezels in elkaar verweven om textiel te maken. Dit kan zowel met de hand als met behulp van mechanische of computergestuurde weefgetouwen gebeuren. Het vak vereist technische bekwaamheid, artistieke expressie en kennis van materialen. Een wever produceert een breed scala aan textielproducten zoals kleding, huishoudelijk textiel, tapijten en vloerkleden, wandkleden en zakken en tassen.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijk wever die stoffen maakt van verschillende materialen zoals katoen, wol of zijde? En daarmee een breed scala aan vaak unieke producten maakt zoals kleding, huishoudelijk textiel, tapijten en vloerkleden, wandkleden en zakken en tassen?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden als wever te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar ambachtelijk vakwerk. Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan