Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Samen zichtbaar, samen sterk.

Doe ook mee!

Ambachtelijk ondernemers leveren duurzaam, uniek maatwerk. Ze repareren en restaureren dierbare bezittingen. Maar waar vind je hun handgemaakte producten? Massaproductie, schaalvergroting en digitalisering hebben deze bedrijven uit het straatbeeld verdreven en online zijn ze onvindbaar. Grote bedrijven beheersen het internet.

Zichtbaarheid bepaalt de keuze van consumenten. Op Gemaakt in Nederland laten ondernemers die uiteenlopende ambachten uitoefenen, hun werk zien. Zo bereiken ze met elkaar een breed publiek met interesse in handgemaakte producten. En zien mensen ook waar zij via workshops of cursussen kunnen kennismaken met een ambacht.

Het indirecte belang van zichtbaarheid is ook groot. Er is volop werk voor mensen die met hun handen (hoofd en hart) hun brood willen verdienen. Maar dan moeten deze beroepen wel bij loopbaankeuzes in beeld zijn.

Door samenwerking van al deze kleine, maar bijzondere bedrijven, krijgt het ambacht de (h)erkenning die het verdient. Het wordt gezien, letterlijk en figuurlijk. Zo zorgen ambachtelijk ondernemers samen voor

    Grotere zichtbaarheid
    Een sterker imago
    Meer instroom en bedrijfsopvolgers
    Nieuwe afzet
Ik wil meedoen als ambachtelijk ondernemer
Op een andere manier meedoen?

Wil je dit initiatief als bedrijf, bijvoorbeeld als leverancier, verder helpen?
Neem dan contact op via 079 737 0015

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan