Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Ambachtelijke bierbrouwer

ambachtelijk bier ambacht bierbrouwer craft beer | www.gemaaktinnederland.nl

Voor de consument

Een ambachtelijke brouwer is een vakman of vakvrouw die met passie, creativiteit en wetenschappelijke kennis bier produceert. Ambachtelijke brouwers zijn creatief in het ontwikkelen van nieuwe recepten met verschillende ingrediënten en brouwtechnieken en kunnen zo unieke en interessante bieren brouwen.

Zij produceren meestal op een kleinere schaal dan grote commerciële brouwerijen, waardoor ze meer controle hebben over het brouwproces en de mogelijkheid hebben om te experimenteren met nieuwe bieren. Door de kleinschaligheid hebben zij vaak een lokaal bereik met de verspreiding van hun bieren.

Vaak kan je er terecht voor een rondleiding en proeverij en koop je naderhand een assortiment van hun mooiste bieren in speciale geschenkverpakking!

Ambachtelijke brouwers produceren een breed scala aan bieren, variërend van traditionele stijlen tot innovatieve en experimentele brouwsels, zoals: Witbier, Weiszenbier, Stout bier, Porter bier, Blond bier, Pilsener, Bock bier, Amberkleurig bier, Dubbel, Tripel, (india) Pale Ale, Fruit bier, Sour Ale, Seizoenbier, Glutenvrij bier, en low alcohol.

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een écht ambachtelijke bierbrouwer zoekt. Wij brengen je graag in contact.    

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijke brouwer die met passie, creativiteit en wetenschappelijke kennis unieke en interessante bieren produceert met verschillende ingrediënten en brouwtechnieken? Die op kleine schaal produceert en geregeld experimenteert met nieuwe bieren? En die controle over het brouwproces heeft waardoor kwaliteit geborgd wordt?

En wil jij je presenteren aan een breed lokaal publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk producten? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en bieren te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw vakmanschap in het brouwen van unieke bieren.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk- en producten onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van ambachtelijk brouwer naar nieuwe hoogten tillen.

Klik hier om mee te doen en jouw ambachtelijke bierbrouwerij in beeld te brengen

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan