Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Blaasinstrumentenbouwer

Voor de consument

Een blaasinstrumentmaker is een vakman- of vrouw die gespecialiseerd is in het maken, repareren en onderhouden van blaasinstrumenten zoals een saxofoon, klarinet, dwarsfluit, hobo, fagot, hoorn, trombone, trompet en tuba. Hij of zij beschikt over ambachtelijke vaardigheden zoals kennis van materialen en constructietechnieken, heeft een goed gehoor voor geluidskwaliteit en een grondig begrip van de mechanica van blaasinstrumenten.

Blaasinstrumentmakers kunnen zich specialiseren in het bouwen van nieuwe instrumenten vanaf nul, waarbij ze verschillende materialen gebruiken zoals hout, metaal, kunststof en andere componenten om unieke instrumenten van hoge kwaliteit te maken.

Andere blaasinstrumentenmakers specialiseren zich juist in het repareren, (periodiek) onderhouden en customisen van blaasinstrumenten. Dit varieert van het vervangen van onderdelen, het repareren van scheuren en deuken en het aanpassen van een instrument naar de individuele wensen van de klant. Dit wordt gecombineerd met de verkoop en verhuur van blaasinstrumenten, onderdelen en accessoires zoals een instrumentstandaard, een lessenaar voor bladmuziek en natuurlijk kan je er terecht voor de rieten voor je blaasinstrument.

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een blaasinstrumentenbouwer zoekt. Wij brengen je graag in contact.  

Voor de ondernemer

Ben jij die ervaren blaasinstrumentmaker die gespecialiseerd is in het maken van unieke instrumenten van hoogwaardige kwaliteit? Of ligt jouw expertise meer in onderhoud, reparatie en het customisen van blaasinstrumenten? En kan de klant bij jou terecht voor het kopen of huren van blaasinstrumenten zoals een saxofoon, klarinet, dwarsfluit, hobo, fagot, hoorn, trombone, trompet en tuba? En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar een professionele Blaasinstrumentenmaker.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van Blaasinstrumentenmaker naar nieuwe hoogten tillen!

Klik hier om mee te doen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan