Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Gitaarbouwer

Voor de consument

Een professionele gitaarbouwer is een vakvrouw- of man die gespecialiseerd is in het bouwen van gitaren. Een gitaarbouwer gebruikt houtselectie, constructietechnieken, hardware-installatie en afwerkingstechnieken om een uniek instrument te maken volledig gebaseerd op de wensen van de klant. Dit kan een akoestische,  elektrische of basgitaar zijn.

Daarnaast repareren, restaureren en modificeren zij gitaren om ze in oude staat te herstellen of aan te passen aan de wensen van de klant. Denk bij het laatste aan het installeren van nieuwe pick-ups, het vervangen van hardware, het aanpassen van de nekprofielen of het aanbrengen van aangepaste afwerkingen. Tenslotte stellen zij gitaren af om een perfecte klank te krijgen.

Voor de ondernemer

Ben jij die ambachtelijke gitaarbouwer die handmatig klassieke, akoestische of basgitaren maakt?  Die met behulp van houtselectie, constructietechnieken, hardware-installatie en afwerkingstechnieken unieke gitaren maakt volledig afgestemd op de individuele wensen van de klant? Of repareer, restaureer of modificeer jij gitaren om ze in oude staat te herstellen of aan te passen aan de wensen van de klant?

En wil jij je presenteren aan een breed lokaal publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk producten? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar een professionele gitaarbouwer.            

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk- en producten onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van gitaarbouwer hoger op de toonladder zetten!

Klik hier om mee te doen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan