Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Glasblazer

handgeblazen glas voorwerp vaas ambacht glasblazer | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Een glasblazer is een ambachtelijk vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het maken van kunstwerken, gebruiksvoorwerpen en decoratieve objecten van glas door middel van het ambacht glasblazen. Door het verwarmen van glas ontstaat een vloeibare massa die gevormd wordt door middel van blazen, draaien en trekken. Daarvoor gebruiken zij gereedschappen zoals pijpen en mallen. Zij creëren unieke voorwerpen die prachtig van vorm en kleur zijn.

Een glasblazer maakt decoratieve stukken en kunstobjecten maar ook gebruiksvoorwerpen zoals vazen, glazen, lampen en schalen en soms ook bijzondere urnen of  andere grafmonumenten.

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een glasblazer zoekt. Wij brengen je graag in contact.    

voor de ondernemer

Ben jij die ervaren glasblazer die gespecialiseerd is in het maken van decoraties en kunstvoorwerpen van geblazen glas? Of richt jij je meer op gebruiksvoorwerpen zoals glazen, lampen, schalen en lampen? Of ben je meer gespecialiseerd in het maken van urnen?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren. Op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar de unieke, handgemaakte producten van een glasblazer.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van glasblazer op de kaart zetten.

Klik hier om mee te doen en jouw ambacht en glasblazerij in beeld te brengen

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Op dit platform vind je steeds meer ambachtelijke branches en ondernemingen. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak ook jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan