Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Glazenier

glas in lood op maat ambacht glazenier | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Glazeniers zijn gespecialiseerde vakmensen. Als consument kunt u bij een glazenier terecht voor het ontwerpen, vervaardigen, repareren en restaureren van glas-in-lood producten en glaskunst. Denk daarbij aan glas-in-loodramen, -deuren, -panelen, -voorzetramen, -spiegels en glas-in-lood dubbelle beglazing. Ook verzorgt de glazenier reparaties aan glas-in-lood, vaak op locatie en kan je bij hem terecht voor het zetten van glas.

Kortom, een glazenier staat klaar om je te helpen met hoogwaardige vakmanschap en expertise op het gebied van glas-in-loodramen en glaskunst, van ontwerp tot restauratie.

Kijk hier voor een glazenier bij wie je terecht kunt

voor de ondernemer

Ben jij de ervaren Glazenier die glas-in-loodramen, -deuren, -panelen, -voorzetramen, -spiegels en glas-in-lood dubbelle beglazing ontwerpt en plaatst? En waar de consument terecht kan voor reparaties aan glas-in-lood (op locatie) en voor het zetten van glas?

Of specialiseer jij je juist in het restaureren van glas-in-lood ramen – en panelen bij monumenten zoals kerkgebouwen? En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise in het ontwerpen, vervaardigen, plaatsen, repareren of restaureren van glas-in-lood objecten.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van glazenier naar nieuwe hoogten tillen!

Klik hier om mee te doen en je glazeniersbedrijf in beeld te brengen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan