Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Goud- en zilversmid

handgemaakte sieraden en zilverwerk ambacht goudsmid zilversmid | www.gemaaktinnederland.nl

Voor de consument

Een goud- en zilversmid is een creatief vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het ontwerpen, vervaardigen en repareren van sieraden, gebruiksvoorwerpen of objecten van (edel)metalen, eventueel verrijkt met edelstenen en andere materialen. De meest voorkomende sieraden zijn (trouw) ringen, armbanden, kettingen, oorbellen en manchetknopen.

Je kan er ook terecht voor het aanpassen van sieraden zoals het vergroten of verkleinen van ringen, graveren met tekst, afbeelding of decoratie of het aanpassen van het ontwerp zelf. Vanzelfsprekend adviseert deze ambachtsman- of vrouw jou omtrent de keuze van materialen, het ontwerp zelf en het onderhoud van het sieraad waarbij jouw wensen centraal staan.

Naast het handgemaakte vakwerk kan een goud- en zilversmid ook sieradencollecties van andere ontwerpers verkopen.

Vind hier een goud- en zilversmid die staat voor zijn ambacht

Voor de ondernemer

Ben jij de ervaren goud- en zilversmid die sieraden ontwerpt en maakt op basis van de wensen van de klant? Waar de consument ook terecht kan voor het laten repareren, aanpassen en graveren van sieraden?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren. Of je nu gespecialiseerd bent in het ontwerp en vervaardigen van unieke sieraden of dat je meer de nadruk legt op reparatie een aanpassing van sieraden, op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar een professionele Goud- en zilversmid.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Klik hier om mee te doen en jouw atelier ook in beeld te brengen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan