Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Hoedenmaker

Handgemaakte hoed door ambachtelijke hoedenmaker | www.gemaaktinnederland.nl

Voor de consument

Een hoedenmaker is een vakman of -vrouw die gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van diverse soorten hoeden, petten en andere haaraccessoires. Of je nu op zoek bent naar een chique Fascinator of een Sinamay voor een speciale gelegenheid of je zoekt een praktische hoed om je te beschermen tegen de zon, een hoedenmaker maakt precies datgene waar je naar op zoek bent. Met de hand vormen ze materialen zoals vilt, stro en wol tot unieke hoeden die perfect bij jou passen qua pasvorm, stijl en materiaal. Of het nu gaat om een elegante fedora, een trendy zonnehoed of een stijlvolle panama, een hoedenmaker kan jouw wensen omzetten in een prachtig hoofddeksel dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Laat je inspireren en kijk ook eens naar een Akuba, Black Beauty, Borsalino, Canotier of Stetson! 

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een écht ambachtelijke hoedenmaker zoekt. Wij brengen je graag in contact.

Voor de ondernemer

Ben jij die ervaren Hoedenmaker die gespecialiseerd is in is in het ontwerpen en met de hand vervaardigen van diverse soorten hoeden, petten en andere haaraccessoires? Die een chique Fascinator, een Sinamay, Fedora, een trendy zonnehoed of een stijlvolle Panama, Akuba, Black Beauty, Borsalino, Canotier of Stetson maakt naar de wens van de klant?  

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’. 

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise en vakmanschap in het ontwerpen en met de hand vervaardigen van hoeden.       

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van hoedenmaker naar nieuwe hoogten tillen! 

Klik hier om mee te doen en als eerste hoedenmaker in beeld te komen 

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan