Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Kaarsenmaker

kaarsenmaker | www.gemaaktinnederland.nl

Voor de consument

Een ambachtelijke kaarsenmaker is een vakman of -vrouw die zich toelegt op het met de hand vervaardigen van kaarsen van traditioneel paraffine en stearine of meer hedendaags van soja of koolzaad. Dit omvat het hele proces, van het zorgvuldig smelten van was tot het gieten, vormen, kleuren en decoreren van elke kaars. Ambachtelijke kaarsenmakers koesteren de traditie van het handmatig vervaardigen van kaarsen, waarbij ze een verscheidenheid aan kaarsen creëren, zoals stompkaarsen, theelichtjes, pijlerkaarsen, geurkaarsen en communiekaarsen. Kaarsenmakers maken ook kaarsen op basis van de wensen van een individuele klant met als resultaat een uniek ontworpen kaars met een eigen vorm, decoratie en kleur.

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een écht ambachtelijke kaarsenmaker zoekt. Wij brengen je graag in contact.  

Voor de ondernemer

Ben jij die ervaren kaarsenmaker die gespecialiseerd is in is in het met de hand vervaardigen van diverse soorten kaarsen zoals stompkaarsen, theelichtjes, pijlerkaarsen, geurkaarsen, communiekaarsen en kaarsen met een specifieke vorm, decoratie en kleur?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise en vakmanschap in het met de hand vervaardigen van kaarsen.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van kaarsenmaker op de kaart zetten.

Klik hier om mee te doen en breng jouw kaarsenmakerij in beeld

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan