Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Kledingreparateur

Voor de consument

ambacht kledingreparateur reparatie onderhoud kleding | www.gemaaktinnederland.nl

Een kledingreparateur is een vakman of -vrouw die gespecialiseerd is in repareren, aanpassen en onderhouden van kleding. Denk daarbij aan het herstellen van scheuren en gaten, het vervangen van een rits, het inkorten of verlengen van kleding, een nieuw knoopsgat maken, een nieuwe knoop aanbrengen, een zoom maken, je manchet en kraag vernieuwen en de voering van je jas herstellen. Als je kleding te los of te strak zit, kan een kledingreparateur de pasvorm aanpassen door de zijnaden in te nemen of uit te laten, zodat de kleding beter past bij je lichaamsvorm.

Sommige kledingreparateurs bieden ook verwante diensten aan zoals het op maat maken van gordijnen en vitrages. Ook bieden ze vaak stomerijservice aan voor het verwijderen van vlekken en het reinigen van delicate stoffen om je kleding er fris en schoon uit te laten zien.

Een kledingreparateur biedt veel voordelen. Je bespaart geld omdat de kosten van reparatie lager zijn dan de aankoop van nieuwe kleding en is daarmee tegelijkertijd een duurzame keuze. En je hoeft geen afstand te doen van kleding met emotionele waarde of van die ene broek die zo lekker zit.

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een kledingreparateur zoekt die staat voor zijn vak. Wij brengen je graag in contact.  

Voor de ondernemer

Ben jij die ervaren kledingreparateur die zijn hand niet omdraait voor het herstellen van scheuren en gaten in een broek, jas of jurk? Die een rits vervangt, kleding inkort of juist verlengt, een nieuw knoopsgat maakt, een nieuwe knoop aanbrengt, een zoom maakt, manchet en kraag vernieuwt en de voering van een jas als nieuw maakt? En de pasvorm aanpast om de draagbaarheid te verbeteren?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise en vakmanschap in het repareren en aanpassen van kleding.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van kledingreparateur naar nieuwe hoogten tillen.

Klik hier om mee te doen en als eerste in dit ambacht je bedrijf in beeld te brengen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan