Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Klusser

ambachtelijk vakwerk ambacht klusser | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Ontdek wat een klusser allemaal voor je kan doen! Een klusser is een veelzijdig vakman die je kan inhuren voor de meest uiteenlopende klussen en reparaties. Je kan bij hem terecht voor schilderwerk, traprenovatie, timmerwerk, tegelen, keukenrenovatie, en het plaatsen van een toilet en badkamermeubel. Maar ook voor je behangklus, isolatiewerk, of het plaatsen  van een dakkapel- en ramen kan je een beroep doen op deze veelzijdige vakmensen.

Professionele klussers helpen met het oplossen van problemen door deskundig advies, leveren vakwerk af met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. Zij werken binnen het afgesproken budget en planning en volgen de gangbare  veiligheidsvoorschriften.

Klik hier om de klusbedrijven te vinden die lid zijn van AmbachtNederland

voor de ondernemer

Ben jij die veelzijdige, professionele klusser waar je terecht kan voor schilderwerk, traprenovatie, timmerwerk, tegelen, keukenrenovatie, of het plaatsen van een toilet en badkamermeubel? En ook voor de behangklus, isolatiewerk, of het plaatsen  van een dakkapel- en ramen en  zolderrenovatie? En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in professioneel vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en specialisatie te etaleren. Of dat nu kleine klus- en onderhoudswerkzaamheden of complete woningrenovaties zijn, op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de consument die op zoek is naar klussers waar deskundig advies en het leveren van  vakwerk voorop staat.  

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van klusser naar nieuwe hoogten tillen!

Klik hier om mee te doen en je klussenbedrijf in beeld te brengen

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan