Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Lijstenmaker

lijstenmaker voor een lijst op maat | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Ben je op zoek naar een hoogwaardige maatwerklijst voor de perfecte presentatie van jouw schilderij, tekening, poster, foto, voetbalshirt, kinderschoentje, borduurwerk of een ander 3d-object? Ervaren lijstenmakers staan klaar om je te adviseren over de beste materialen en ontwerpen voor jouw specifieke project. Zij helpen je bij het kiezen van de perfecte stijl, kleur en afwerking van de lijst voor een optimaal totaalbeeld. Een lijst speelt daarnaast een belangrijke rol bij het conserveren en beschermen van het ingelijste object: de lijst beschermt tegen schadelijke Uv-straling, maar ook tegen stof, vuil en aanraking.

Al met al speelt een goed gekozen lijst een belangrijke rol bij de presentatie en het behoud van jouw geliefde object. Lijstenmakers zijn ambachtslieden die voor jou de perfecte lijst op maat maken!

Kijk hier voor een lijstenmaker bij jou in de buurt

voor de ondernemer

Ben je een ervaren vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het maken van maatwerklijsten voor de perfecte presentatie van een schilderij, tekening, poster, foto, voetbalshirt, kinderschoentje, borduurwerk of een ander 3d-object? En die adviseert over de beste materialen, de perfecte stijl, kleur en afwerking van de lijst voor een optimaal totaalbeeld en bescherming van het ingelijste object? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Als lijstenmaker op ons platform krijg je de kans om jouw vaardigheden te presenteren aan een breed publiek. Door lid te worden, word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van lijstenmaker in beeld brengen.

Klik hier om mee te doen en jouw lijstenmakerij ook in beeld te brengen  

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan