Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Maatkleermaker

maatkleermaker voor kleding op maat | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Zoek je kleding met een perfecte pasvorm maar voldoet een confectiemaat niet? Of zoek je unieke kwaliteitskleding die helemaal voldoet aan jouw stijlvoorkeur? Of ben je op zoek naar kleding voor een speciale gelegenheid zoals een gala of bruiloft? Bezoek dan eens  een maatkleermaker bij jou in de buurt.

Maatkleermakers zijn gespecialiseerde vakmensen. Zij ontwerpen en maken kleding op de maat van de klant en creëren daarmee een uniek kledingstuk met een perfecte pasvorm. Maar ook het ontwerp, de stofkeuze, stofkleuren en de kwaliteit zijn gebaseerd op de wensen van de klant. Naast een jurk, jas, rok, mantel, overhemd, colbert of kostuum kan je bij een maatkleermaker terecht voor gelegenheidskleding zoal bruidskleding,  galakleding en kleding voor theater en toneel.

Vind hier een maatkleermaker bij wie je terecht kunt

voor de ondernemer

Ben jij de ervaren maatkleermaker die kleding ontwerpt en op maat maakt op basis van de individuele wensen en maten van de klant? Die daarmee een uniek kledingstuk creëert met een perfecte pasvorm? Of dat nu een jurk, jas, rok, mantel, overhemd, colbert of kostuum is, of gelegenheidskleding zoal bruidskleding en galakleding, jouw vakmanschap staat borg voor kwaliteit, uitstraling en draagcomfort.

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise in het ontwerpen en vervaardigen van maatkleding.     

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Klik hier om mee te doen en je atelier zichtbaar te maken

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan