Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Meubelstoffeerder

meubelstoffeerder stofferen op maat | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Heb je een stoel, bank of ander meubel dat je dierbaar is of onvervangbaar in je interieur? Maar waarvan de bekleding versleten is en die een paar mankementen vertoont? Ervaren meubelstoffeerders zijn vakmensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen, vernieuwen en verfraaien van meubels door nieuwe bekleding aan te brengen of bestaande bekleding te repareren en kleine reparaties aan het meubel zelf uit te voeren. Zij stofferen moderne en klassieke fauteuils, banken, poefs en (eetkamer)stoelen. Maar ook voor het stofferen van de zitting of interieur van je boot, camper of auto kan je bij de meubelstoffeerder terecht.

Meubelstoffeerders adviseren over de beste materialen en stoffen en houden daarbij rekening met je budget, het onderhoud en de gewenste nieuwe uitstraling van je meubel. Kortom, ze leveren fraai en duurzaam vakmanschap!

Vind hier een meubelstoffeerder bij jou in de buurt

voor de ondernemer

Ben je de ervaren vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het (her)stofferen van klassieke en moderne fauteuils, banken en (eetkamer)stoelen? Of die zich juist richt op het stofferen van zitting en interieur van boot, camper of auto?

En die adviseert over de beste materialen en stoffen en rekening houdt met het budget van de klant, het onderhoud en de gewenste nieuwe uitstraling van het meubel? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Als meubelstoffeerder op ons platform krijg je de kans om jouw vaardigheden te presenteren aan een breed publiek. Door lid te worden, word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van meubelstoffeerder naar nieuwe hoogten tillen!

Klik hier om mee te doe en jouw meubelstoffeerderij in beeld te brengen

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan