Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Naaimachinetechnicus

Voor de consument

Een naaimachinetechnicus is een ambachtelijk vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het onderhoud, reparatie en verkoop van naaimachines en toebehoren. Denk bij onderhoud aan het smeren van onderdelen, het vervangen van versleten onderdelen en het controleren van de algehele werking van de naaimachine. Reparaties kunnen variëren van het vervangen van een gebroken naald tot het herstellen van mechanische of elektronische storingen.

De naaimachinetechnicus verkoopt een breed assortiment naaimachines voor gebruik door voornamelijk consument en hobbyist. Naast naai- en borduurmachines, lock machines, cover Lock machines, punchmachines en quiltmachines leveren zij naaimachine-onderdelen en accessoires zoals garen, naalden, verlengtafels, scharen en verlichting.

Service is een belangrijk aspect van de dienstverlening van de naaimachinetechnicus. Zo helpen zij met het installeren van naaimachines thuis bij de consument en geven zij instructies omtrent gebruik en onderhoud. Ook kan je bij hen terecht voor naaimachine workshops.

Voor de ondernemer

Ben jij die vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het (preventief) onderhouden en het repareren van naaimachines? En kan de consument bij jou terecht voor de aankoop van een naaimachine, borduurmachine, lock machine, cover lock machines, punchmachines of quiltmachine? En lever je daarnaast ook naaimachine-onderdelen en accessoires zoals garen, naalden, verlengtafels, scharen en andere toebehoren? En is service in de vorm van installatie van naaimachines en het geven van gebruiksinstructies en onderhoud een vanzelfsprekendheid?

Dan wil jij je mogelijk presenteren aan een breed lokaal publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk producten en diensten. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar een professionele naaimachinetechnicus.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk- en producten onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van naaimachinetechnicus naar nieuwe hoogten tillen!

Klik hier om mee te doen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan