Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Natuursteenbewerker

natuursteenbewerker ambacht | www.gemaaktinnederland.nl

Voor de consument

Een natuursteenbewerker is een vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het bewerken van natuursteen om diverse op maat gemaakte eindproducten te creëren zoals aanrechtbladen van graniet, marmer, kwartsiet of leisteen. Maar ook natuurstenen vloertegels en wandbekleding, monumenten, grafstenen en gedenktekens maakt met persoonlijke gravures en ontwerpen. Daarnaast maken zij sculpturen, fonteinen, ornamenten, trappen, balustrades, zuilen en pilaren.

Het betreft vrijwel altijd éénmalige, op maat gemaakte producten. De natuursteenbewerker ondersteunt vakkundig met gedetailleerde metingen, ontwerp en de selectie van natuursteen binnen het budget van de klant.

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een ambachtelijke natuursteenbewerker zoekt. Wij brengen je graag in contact.  

Voor de ondernemer

Ben jij die ervaren natuursteenbewerker die gespecialiseerd is in het bewerken van natuursteen en diverse op maat gemaakte eindproducten creëert zoals aanrechtbladen van verschillende soorten natuursteen als graniet, marmer, kwartsiet en leisteen. Maar ook natuurstenen vloertegels en wandbekleding, monumenten, grafstenen en gedenktekens met persoonlijke gravures en ontwerpen maakt. Of ben jij gespecialiseerd in het maken van sculpturen, fonteinen, ornamenten, trappen, balustrades, zuilen en pilaren?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise en vakmanschap in het maken van natuurstenen producten.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van natuursteenbewerker voor het voetlicht brengen.

Klik hier om mee te doen en jouw ambacht en bedrijf te laten zien 

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan