Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Parketteur

parketteur vinden ambacht | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Parketteurs zijn vakmensen die gespecialiseerd zijn in het leggen, onderhouden, renoveren én restaureren van massief houten plankvloeren en parket. In allerlei stijlen zoals de bekende visgraat. Naast een klassieke parketvloer kan je bij de parketteur ook terecht voor een moderne PVC of laminaat vloer. Onderhoud en reparatie van de parketvloer is van groot belang, de parketteur biedt daarom schuur- en afwerkingsdiensten aan om je parketvloer te vernieuwen en te voorzien van beschermende coatings zoals lak, olie of was.

De vloer is de basis van elke woning. De parketteur adviseert daarom vakkundig over de beste houtsoorten, patronen en afwerkingen op basis van je specifieke wens en budget.

Vind hier een parketteur die staat voor zijn ambacht

voor de ondernemer

Ben jij die ervaren parketteur die gespecialiseerd is in het leggen, onderhouden, renoveren én restaureren van massief houten plankvloeren en parket? Die naast een klassieke parketvloer ook een moderne PVC of laminaat vloer legt? Waar je terecht kan voor schuur- en afwerkingsdiensten zoals het aanbrengen van beschermende coatings van lak, olie of was om de parketvloer te vernieuwen en te onderhouden?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise en vakmanschap in het plaatsen van parket- en plankenvloeren.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Klik hier om mee te doen en jouw parketbedrijf ook in beeld te brengen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan