Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Poppendokter

voor de consument

Ben je op zoek naar zorg en expertise voor jouw geliefde poppen? Vakmensen staan klaar om jouw kostbare poppen te repareren, te restaureren en te onderhouden.

Een poppendokter, ook wel bekend als een poppenmaker of poppenreparateur, is een vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het repareren, restaureren en onderhouden van poppen. Dat kan bestaan uit het vervangen van kapotte ledematen, repareren van gescheurde stof, restaureren van beschadigde gezichten, herstellen van mechanische onderdelen zoals ogen die sluiten, en algemene reiniging en onderhoud van de poppen. Zij behandelen zowel moderne als antieke poppen.  

Met hun kennis van materialen en technieken die worden gebruikt bij het maken van poppen, kun je erop vertrouwen dat jouw pop bij hen in goede handen is. Elke reparatie of restauratie wordt met precisie en zorg uitgevoerd, zodat jouw dierbare pop haar schoonheid en charme behoudt of terugkrijgt.

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een écht ambachtelijke poppekdokter of -maker zoekt. Wij brengen je graag in contact.  

voor de ondernemer

Doe mee als poppendokter op ons platform!

Ben je een vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het repareren, restaureren en onderhouden van poppen? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Als poppendokter op ons platform krijg je de kans om jouw vaardigheden te presenteren aan een breed publiek van poppenliefhebbers en verzamelaars. Of je nu gespecialiseerd bent in het repareren van moderne poppen of het restaureren van antieke exemplaren, er is een plek voor jou op ons platform.

Door lid te worden, word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van poppenreparatie en -restauratie naar nieuwe hoogten tillen!

Klik hier om mee te doen en jouw ambacht in beeld te brengen

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan