Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Schoenhersteller

schoenmaker schoenhersteller | www.gemaaktinnederland.nl

Voor de consument

Een schoenhersteller is een vakman of -vrouw die gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van schoeisel en klein lederwaren. Dit omvat het herstellen van beschadigde delen van schoenen zoals zolen, hakken, gescheurde naden en kapotte ritsen en het vervangen van versleten onderdelen zoals veters en gespen. Ze bieden ook andere diensten aan zoals het ruimer maken van schoenen voor een betere pasvorm, het verven van schoenen om ze een nieuwe look te geven en ze maken je schoenen waterdicht om ze te beschermen tegen vocht en vuil. Ook reinigen ze Sneakers zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Natuurlijk kun je er ook schoenaccessoires kopen zoals schoenveters en schoensmeer. Tassen en riemen hebben ook hun weg gevonden naar de schoenhersteller, je kan ze er kopen en laten repareren.

Kortom, schoenherstellers repareren schoenen en klein lederwaren en verlengen zo de levensduur van schoeisel, tassen en andere lederwaren waardoor geld bespaard en duurzaamheid bevorderd wordt.

Kijk hier een schoenhersteller die staat voor zijn ambacht en lid is van AmbachtNederland

Voor de ondernemer

Ben jij die ervaren schoenhersteller die gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van schoeisel en klein lederwaren? Die beschadigde delen van schoenen zoals zolen, hakken, gescheurde naden en kapotte ritsen herstelt? En schoenen ruimer maakt voor een betere pasvorm? En versleten onderdelen vervangt zoals veters en gespen? Of die gespecialiseerd is in het verven van schoenen voor een nieuwe look, schoenen waterdicht maakt voor bescherming tegen vocht en vuil en sneakers reinigt zodat ze er weer als nieuw uitzien?

En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise en vakmanschap in het herstellen van schoenen en klein lederwaren.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van schoenhersteller naar nieuwe hoogten tillen.

Klik hier om mee te doen en je schoenmakerij in beeld te brengen

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan