Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Smid

smeedwerk ambachtelijk smid | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Smeden zijn gespecialiseerde vakmensen. Zij ontwerpen en vervaardigen metalen voorwerpen op basis van de individuele wensen van de klant. Het gaat daarbij om metalen gebruiksvoorwerpen en metalen producten voor woninginrichting in en rond het huis. Denk daarbij aan een (sier)hekwerk, poorten, gereedschappen en trapleuningen. Maar ook sieraden, handgrepen voor messen, gepersonaliseerde huishoudelijke voorwerpen en kunstobjecten vervaardigt de smid op basis van jouw individuele wens. Ook voor het repareren, aanpassen en restaureren van metalen voorwerpen kan je bij een smid terecht.

Kortom, een smid staat klaar om je te helpen met hoogwaardig ambachtelijk vakmanschap en expertise op het gebied van metaalbewerking. Van ontwerp tot reparatie en restauratie.

Vind hier een smid die staat voor zijn ambacht

voor de ondernemer

Ben jij de ervaren smid die metalen voorwerpen ontwerpt en vervaardigt op basis van individuele wensen van de klant? En waar je terecht kan voor metalen gebruiksvoorwerpen- en producten voor woninginrichting in en rond het huis zoals (sier)hekwerken, poorten, gereedschappen en trapleuningen? Die ook sieraden, handgrepen voor messen, gepersonaliseerde huishoudelijke voorwerpen en kunstobjecten vervaardigt? Of specialiseer jij je juist in het repareren en restaureren van metalen voorwerpen?

Wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise in het ontwerpen en vervaardigen van metalen gebruiksvoorwerpen.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van smid naar nieuwe hoogten tillen!

Klik hier om mee te doen en jouw smederij in beeld te brengen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan