Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Tassenmaker

handgemaakte tas ambacht tassenmaker | www.gemaaktinnederland.nl

Voor de consument

Een tassenmaker is een vakman of -vrouw die gespecialiseerd is in het creëren en vervaardigen van verschillende soorten tassen. Deze ambachtslieden hebben een passie voor het maken van hoogwaardige en functionele tassen en accessoires die stijlvol en duurzaam zijn.

Tassenmakers bieden ook op maat gemaakte tassen aan, waarbij de klant de mogelijkheid heeft om een tas te laten maken volgens hun specifieke wensen en behoeften. In overleg wordt een uniek ontwerp gemaakt waarbij de materiaalkeuze zoals stof en/of leer, de kleurstellingen, afwerking en hardware betrokken wordt. Zo ontstaat een unieke persoonlijke tas die de stijl van de klant reflecteert!

Welke soorten tassen maakt een tassenmaker?

Een tassenmaker ontwerpt en vervaardigt handtassen zoals schoudertassen, crossbodytassen, totebags, en clutches. Maar ook rugzakken, aktetassen, reistassen zoals koffers, weekendtassen en duffels en schoudertassen. Daarnaast maken zij ook verwante producten zoals portemonnees, portefeuilles, etuis en kaarthouders.

Veel tassenmakers bieden cursussen en opleidingen aan in hun vakgebied. Wil je dit ook? Kijk dan op hun site of zij dit aanbieden,

Bekijk hier de tassen die al op het platform worden aangeboden

Voor de ondernemer

Ben jij die ervaren tassenmaker die gespecialiseerd is in het creëren en vervaardigen van verschillende soorten tassen? Heb jij een passie voor het maken van hoogwaardige en functionele tassen en accessoires die stijlvol en duurzaam zijn?

Die handtassen zoals schoudertassen, crossbodytassen, totebags, en clutches maakt? Maar ook rugzakken, aktetassen, reistassen zoals koffers, weekendtassen en duffels en schoudertassen vervaardigt? En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren en word je gevonden door de consument die op zoek is naar jouw expertise en vakmanschap in het ontwerpen en vervaardigen van tassen.

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen. Samen kunnen we het ambacht van tassenmaker naar nieuwe hoogten tillen.

Klik hier om mee te doen en jouw tassen in beeld te brengen!

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan