Aan deze plek voor ambachtelijke producten en diensten wordt hard gewerktDoe mee!

Zadel- en tuigmaker

zadel maker ambacht tuigmaker | www.gemaaktinnederland.nl

voor de consument

Of je nu een recreatieve ruiter bent, een professionele atleet of een paardenliefhebber, een ervaren zadel- en tuigmaker kan op maat gemaakte oplossingen bieden die gericht zijn op het comfort, de veiligheid en de prestaties van zowel ruiter als paard.

Naast het maken van op maat gemaakte zadels, kan een zadel- en tuigmaker ook reparaties en aanpassingen uitvoeren aan bestaande zadels en tuigage. Ook  leveren zij gespecialiseerde tuigage zoals hoofdstellen, teugels, borsttuigen en martingale. Deze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren van de ruiter en het paard, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals materiaalkeuze, pasvorm en functionaliteit. Kortom, een zadel- en tuigmaker is een waardevolle partner en vakman voor elke ruiter en paardeneigenaar.

Stuur een bericht naar info@gemaaktinnederland.nl als je een ambachtelijke zadel- en tuigmaker zoekt. Wij brengen je graag in contact.  

voor de ondernemer

Ben jij de ervaren zadel- en tuigmaker die gespecialiseerd is in op maat gemaakte producten gericht op het comfort, veiligheid en de prestaties van zowel ruiter als paard? En wil jij je presenteren aan een breed publiek dat geïnteresseerd is in ambachtelijk vakwerk?

Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons groeiende platform ‘gemaaktinnederland.nl’.

Op ons platform krijg je de kans om jouw vakmanschap en vaardigheden te etaleren. Of je nu gespecialiseerd bent in op maat gemaakte zadels of juist het repareren van bestaande zadels, het leveren van tuigage of dat je uitblinkt in begeleiding en advies, op ‘gemaaktinnederland.nl’ word je gevonden door de paardenliefhebber die op zoek is naar de juiste oplossingen voor ruiter en paard.  

Door lid te worden word je onderdeel van een netwerk van ambachtelijke ondernemers die hun in Nederland gemaakte vakwerk onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek brengen.

Klik hier om mee te doen en als eerste zadel- en tuigmaker in beeld te komen

Meedoen als ambachtelijk ondernemer?

Dit platform is er voor alle ambachtelijke ondernemingen. Zie je nog geen onderneming uit jouw branche? Dan kun jij de eerste zijn. Meld je aan voor Gemaakt in Nederland. En maak jouw bedrijf zichtbaar voor mensen met interesse in uniek, duurzaam vakwerk van Nederlandse bodem.

Meld je aan